Mnemomap, een nieuwe manier van zoeken

| | Mnemomap, een nieuwe manier van zoeken

Mnemomap, een nieuwe manier van zoeken

Ik heb er te kort mee gespeeld om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. Ga vooral zelf eens Mnemomap proberen, een andere manier van zoeken op het internet. ‘Mnemomap is a new way to search the internet. It combines technologies of social networking, search engines and other data sources to help you formulate search queries and find really relevant information.‘ Vergeet niet dat ze in alpha status ziten wat betekent dat ze eigenlijk nog aan het ontwikkelen zijn. En dus graag input van de gebruiker willen hebben.

2016-10-13T18:46:23+00:00By |Categories: Links, Zoeken naar informatie|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.