Isotope: een magische jQuery plugin voor uitstekende lay-outs

| | Isotope: een magische jQuery plugin voor uitstekende lay-outs

Isotope: een magische jQuery plugin voor uitstekende lay-outs

Een goede layout, de mogelijkheid om informatie te sorteren en te filteren kunnen, mits goed toegepast, de gebruikersvriendelijkheid optimaliseren. Isotope heeft hiervoor een uitstekende jQuery plugin ontwikkeld. Met Isotope kun je kiezen uit verschillende layouts die, alleen door gebruik van CSS3, niet te evenaren zijn. Je kunt animaties, inclusief ‘fallback’, implementeren. En er zit functionaliteit in waarmee je informatie kunt sorteren en filteren. Isotope maakt gebruik van bestaande plugins zoals Modernzr, Infinite Scroll en smrtresize. Of je het gebruikt of niet, het bekijken van de demo’s prikkelt zeker de gedachtegang…

2016-10-13T18:46:15+00:00By |Categories: Informatie en ordening, Informatie en vormgeving|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.