Hosting (dedicated en shared)

| | Hosting (dedicated en shared)
Hosting (dedicated en shared) 2016-10-13T18:46:12+00:00

“Bring in the machine that goes PING.”

[Monty Python]

Hosting is het fundament onder al onze diensten. In 1996 begonnen we ermee, en in de loop der jaren hebben we op verschillende manieren onze meerwaarde kunnen aantonen. Aanvankelijk omdat hosting elders duur was, en wij door onze expertise, ondermeer opgedaan bij de oprichting van XS4ALL, een goedkoop alternatief konden bieden. Later omdat veel internetaanbieders alleen basisdiensten aanboden, en niet overweg konden met dynamische websites of sites met grote databases.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, beschikken we over een aantal eigen servers. Hierdoor kunnen we snel reageren op uw wensen, of het nu gaat om het hosten van sites of het realiseren van e-mailaccounts voor u en uw medewerkers.

U verwacht piekbelasting? Webtic maakt gebruik van de colocatie-ruimte van Redbus en XS4ALL in Amsterdam en beschikt daar over meerdere bijzonder snelle verbindingen met het internet.

Vrijwel al uw wensen zijn te realiseren, en op verzoek maken we graag een offerte voor u. Heeft u minder ingrijpende plannen met uw site, dan volstaat wellicht het Hostingpakket basis of uitgebreid.

1. Hostingpakket basis: €160 per jaar

Standaard één domeinnaam met hosting van de bijbehorende website en e-maildiensten. Tevens zijn inbegrepen: webmailfunctionaliteit (overal ter wereld uw e-mail uitlezen via een browser) en bezoekersstatistieken. Voor webmail maken we gebruik van het betrouwbare en gebruiksvriendelijke programma Squirrel. Omdat smaken wat betreft statistieken verschillen, heeft u hier de keuze uit het overzichtelijke Webalizer of het uitgebreide pakket AW-Stats. Heeft u nog geen eigen site, dan installeren we desgewenst Movable Type, WordPress of Plone voor u. Ook kunt u bij ons terecht voor site-ontwerp en realisatie. Bij dit pakket geldt een fair-use policy. We kijken niet naar diskruimte of dataverkeer, tenzij dit de grenzen van het redelijke overschrijdt. Ondersteuning via e-mail is bij dit pakket inbegrepen. Wilt u ook telefonische ondersteuning, dan wijzen we u graag op ons uitgebreide hostingpakket (zie onder).

2. Hostingpakket uitgebreid: €160 per maand

Bevat alle mogelijkheden van het standaardpakket, plus de mogelijkheid tot Quicktime-streaming, telefonische ondersteuning en de mogelijkheid voor klein maatwerk (met een maximum van 1 uur per maand).

3. Hostingpakket maatwerk

Hieronder vallen alle hostingovereenkomsten die niet binnen de standaardpakketten passen, zoals bijvoorbeeld colocatie van eigen hardware. Mailt of belt (0294 482 750) u ons voor een vrijblijvende offerte!

Domeinen

Zoals hierboven kort is aangegeven, is bij alle hostingpakketten standaard de registratie en het beheer van een domeinnaam inbegrepen. Een .nl-domein kost €15 per jaar. Domeinen eindigend op .biz, .com, .de, .info, .net en .org kosten €35 per jaar. (Prijs van andere domeinen op aanvraag.)

Vraag naar onze staffelkortingen bij registratie van meer dan vijf domeinen!