Design

Vormgeving zorgt ervoor dat iets een duidelijk eigen identiteit krijgt, er wordt een visie getoond en een merk neergezet. Een goede vormgeving ondersteunt de boodschap en kan eenheid in het gehele communicatie pakket brengen. Iets wat in de huidige markt van alomvattende informatie hèt verschil kan maken. Luisteren naar de wensen en denkbeelden van de opdrachtgever en dit vertalen naar een krachtig beeld of onderscheidende visuele boodschap zorgt voor een evenwichtige vormgeving die staat als een huis. Bekijk onze portfolio voor voorbeelden van webontwerpen en grafische ontwerpen.

Development

Programmacode is de lijm tussen functie en ontwerp. Om informatie te ontsluiten en te modelleren tot een website is er code nodig. Gegevens verzamelen en inzichtelijk te maken kan ook niet zonder programmacode. Code en programmeren is voor een niet-programmeur vaak niet inzichtelijk door de onbekende terminologie en complexe documentatie. We beheersen het coderen van het volledige domein; fullstack vanaf de front-end tot de API’s in de backend en de query talen voor de databases.  We hebben een uitgesproken voorkeur voor oplossingen met open-source oplossingen.

Consultancy

Er zijn consultants die enkel adviseren, maar nooit doen. Laat staan bijleren. Wij toetsen onze inzichten echter al bijna achttien jaar dagelijks in de praktijk. Wilt u gebruik maken van onze ervaring? Wij delen graag onze inzichten met u. Advies over technologie, in- of externe communicatie, kennismanagement: we hebben het in huis. Meer kan ook. Desgewenst geven we een project van concept tot realisatie vorm. Zonder dat u er omkijken naar heeft. Onze grens ligt waar u die trekt. Verwacht van ons geen conventionele of veilige adviezen. Heeft u er daar nu teveel van? Een frisse blik is slechts een telefoontje van u verwijderd. Het technische rapport dat slechts spreekt over ‘onmogelijkheden’ of de offerte op romandikte van die dure multinational: we voorzien ze beide van een doortimmerde second opinion. En vertellen u daarna wat de èchte mogelijkheden zijn.

UX design

User Experience research en design gaat uit van de gebruiker. Websites en web applicaties zijn dankzij de zich sterk ontwikkelende technologische mogelijkheden steeds complexer geworden. De eenzijdige communicatie is veranderd in een dynamisch veld waar gebruikers en stakeholders onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het succes wordt mede bepaald door hoe gebruikers een site of applicatie ervaren. Is het eenvoudig in gebruik? Is er iets van meerwaarde voor mij te vinden? Een goed gevoel bij de gebruiker zorgt ervoor dat een toevallige passant kan veranderen in een vaste bezoeker. User experience is wat een gebruiker ervaart als hij of zij de site of applicatie gebruikt.

Een selectie van onze diensten

 • Applicatie ontwikkeling
 • Conceptontwikkeling
 • Consultancy
 • Hosting
 • Product- en site-auditing
 • Site ontwikkeling
 • Technisch ontwerp
 • Trainingen
 • User experience design
 • User experience research
 • Vormgeving voor print en digitale mediadragers

Wij kunnen meer realiseren dan we hier kunnen opsommen. Staat de dienst of het product dat u zoekt er niet bij? Neem dan toch contact met ons op.

Casestudy’s

Loading...

User experience research

Product development process